NOUL MINI COUNTRYMAN.

CU RATĂ LUNARĂ 375 €* + TVA.

TIMP PENTRU MAI MULTE AVENTURI.

Noul tău partener extrem de versatil, MINI Countryman, poate găzdui până la cinci pasageri, este mai confortabil ca niciodată şi este conceput să facă faţă tuturor provocărilor. De la aventurile în oraş până la drumeţiile montane, motoarele puternice şi sistemul opţional de tracţiune integrală ALL4 aduc mai multă comoditate experienţelor tale. Condu plin de viaţă, în cel mai mare, spaţios şi bine pregătit MINI.

Viitorul tău MINI Countryman îndeplineşte deja toate standardele EU6d, cele mai severe reglementări privind emisiile de noxe, care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2021. Menit să-ţi deschidă calea – în realizările tale, pe stradă şi nu numai. Unde te va purta inspiraţia ta astăzi?

MODELE MINI COUNTRYMAN DISPONIBILE.


COOPER
De la 28.381 € (i)
136 CP
100 KW
BENZINĂ, DIESEL, HYBRID Consum şi emisii (i)

COOPER S
De la 32.190 € (i)
178 - 190 CP
131 - 140 KW
BENZINĂ, DIESEL Consum şi emisii (i)

COOPER D**
De la 31.416 € (i)
150 CP
110 KW
BENZINĂ Consum şi emisii (i)

PLUG-IN HYBRID
De la 38.199 € (i)
220 CP
162 KW
ELECTRIC, BENZINĂ Consum şi emisii (i)

(I) Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la testarea WLTP în acord cu directiva (CE) 1151/2017, şi poate depinde în funcţie de echipamentele opţionale selectate. Autonomia este calculată în funcţie de diferitele configuraţii ale modelului selectat şi nu fac parte din nici o ofertă, fiind disponibil doar în scopul comparării diferitelor modele.

*Noul MINI Countryman va fi disponibil din Noiembrie 2020. Pentru mai multe informaţii te rugăm să ne contactezi.

**Noul MINI John Cooper Works Countryman va fi disponibil din Noiembrie 2020. Pentru mai multe informaţii te rugăm să ne contactezi.

.....

375 € / LUNĂ + TVA.

CASCO şi Asigurare GAP nu sunt incluse.
Garanţie extinsă BRI inclusă.

Preţul de vânzare: 32.578 € + TVA
Avans: 10,9 %
Valoare reziduală garantată (plată finală opţională)
Durată: 36 luni
Rată de dobândă: 4,69% p.a. fixă

Bucură-te de o nouă experienţă la drum alegând unul dintre nivelurile de echipare disponibile pentru acest model: Salt, Pepper sau Chili. Fiecare nivel de echipare include variaţiuni privind sistemele, ornamentele interioare şi jantele incluse. De asemenea, îţi poţi personaliza şi mai mult maşina alegând unul dintre pachetele MINI Yours sau MINI JCW, precum şi pachetele Connected Services pentru accesul la integrarea telefonului mobil şi la serviciile Concierge şi Connected Navigation, echipament dedicat îmbunătăţirii experienţei de navigaţie la bord.

ALEGE CALEA HIBRIDĂ. ECOTICHET 20.000 LEI.

Noul MINI Countryman este, de asemenea, disponibil şi în versiunea Plug-in Hybrid – pentru cei dornici să protejeze mediul înconjurător. Propulsat atât de un motor cu ardere internă, cât şi de un motor electric, MINI Countryman SE îţi oferă tot ce este mai bun din ambele lumi: călătorii prin oraş cu zero emisii de noxe şi asigurarea destinaţiilor lungi folosind motorul cu ardere internă.

PUTERE: 220 CP (162 kW)
AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC: 47 - 52 km
CONSUM DE COMBUSTIBIL: 1,7 - 1,9 l/100 km
CONSUM ELECTRIC MIXT: 14,7 - 15,5 kWh/ 100 km
EMISII DE CO2: 39 - 44 g/km
TRANSMISIE: Automată
SISTEM DE TRACŢIUNE: Integrală All4
SPAŢIU: Până la 1.275 de litri.

NU CĂLĂTORI ORIUNDE. CĂLĂTOREŞTE PESTE TOT.

DESCOPERĂ LUMEA.

Nu este nevoie să faci compromisuri. Poţi lua cu tine tot ce ai nevoie. Noul MINI Countryman este un aventurier îndrăzneţ, echipat cu încrederea pentru a putea călători oriunde. Îţi oferă destul spaţiu pentru cinci persoane, bagaje şi toate momentele memorabile pe care vei dori să le păstrezi. Este pur şi simplu perfect pentru un stil de viaţă activ alături de prietenii tăi şi familia ta.

MINI

SPAŢIU DE PÂNĂ LA 1.390 DE LITRI.

Ce vrei să-ţi împachetezi pentru weekend? Cel mai robust şi chipeş MINI mereu va atrage o audienţă impresionantă. Noroc că este destul de încăpător pentru o asemenea audienţă – cu spaţiu mare pentru pasagerii din spate, la picioare, cap şi umeri.

SCAUNE RABATABILE.

Spaţiul generos al portbagajului îţi oferă mai multe opţiuni pentru planurile tale. Iar atunci când scaunele din spate sunt rabatate în raport 40/20/40, noul MINI Countryman poate transporta bagaje care sunt lungi, înalte, late sau voluminoase.

MINI
MINI

FUNCŢIA „EASY OPENER”.

Ai mâinile ocupate, dar trebuie să deschizi portbagajul? Foloseşte-ţi picioarele. Datorită pachetului opţional de acces „Comfort” şi a funcţiei „Easy Opener”, în combinaţie cu sistemul de operare automată a hayonului, poţi deschide uşa portbagajului noului tău MINI Countryman printr-o singură mişcare a piciorului sub spoilerul spate.


ÎN CONTROL PE ORICE SUPRAFAŢĂ.

TRACŢIUNEA INTEGRALĂ ALL4.

Mai mare, mai agresiv şi creat pentru aventuri. Sistemul de tracţiune integrală al noului MINI Countryman distribuie putere dinamic între puntea faţă şi spate. Acest lucru înseamnă că beneficiezi de tracţiune optimă pe orice suprafaţă doreşti, rămânând în control în orice condiţii. Este sistemul complet de ultimă generaţie. Eşti gata pentru o tură?DESIGN EXTERIOR.

Îmbinând aspectul distinctiv robust şi proporţiile puternice cu spiritul aventurier, am creat un automobil complet pentru care atât străzile contemporane ale oraşelor, cât şi drumul de ţară, pot reprezenta un habitat natural. Este disponibil în nouă culori diferite, în combinaţie cu o gamă de patru nuanţe contrastante pentru plafon. De ce să nu alegi acum designul propriului MINI Countryman?INTERACŢIONEAZĂ CU LUMEA TA DIGITALĂ.

MINI CONNECTED.

MINI Connected aduce următorul nivel de conectivitate în MINI-ul tău printr-o gamă vastă de servicii inteligente şi aplicaţii. Bucură-te de comoditatea mesajelor de notificare privind momentul plecării şi de serviciul de asistenţă „Concierge” disponibil 24/7. MINI Connected îţi oferă un sistem de comandă vocală cu funcţie de înţelegere a vorbirii normale, pentru a putea interacţiona cu MINI-ul tău ca şi cum ar fi un bun prieten. MINI Connected îţi pune la dispoziţie o gamă vastă de opţiuni pentru navigaţie, comunicare şi muzică – toate afişate pe un display deosebit şi controlate vocal. Acesta este disponibil în două pachete. Vezi care ţi se potriveşte cel mai bine.DESIGN INTERIOR.

Noul MINI Countryman este plin de detalii isteţe care oferă mai multă distracţie călătoriilor tale. Atunci când alegi MINI, alegi ceea ce-ţi place. Ia loc pe scaun şi priveşte în jurul tău – simte-te inspirat.

 • CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

  Completează formularul de mai jos şi un reprezentant MINI Automobile Bavaria te va contacta în curând.

 • SUNT INTERESAR DE:

 • INFORMAŢII PERSONALE.


 • SPUNE-NE CE MAȘINĂ CONDUCI ÎN PREZENT.


 • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  CONSIMŢĂMÂNTUL MEU CU PRIVIRE LA COMUNICAREA DE MARKETING
 • Sunt de acord ca Automobile Bavaria SRL (Automobile Bavaria SRL, Şos. Bucureşti – Ploieşti nr. 53A, sector 1, 013685, Bucureşti) să proceseze şi utilizeze datele mele personale furnizate (de exemplu, date de contact şi detalii personale, cum ar fi data de naştere şi tipul de permis de conducere, hobby-uri şi interese) pentru asistarea clienţilor şi pentru comunicarea selectată a informaţiilor despre produse şi servicii MINI, precum şi pentru cercetarea pieţei. De asemenea, Automobile Bavaria SRL poate transmite aceste date către anumite companii (Bavaria Mobility SRL, Bavaria Broker SRL, MHS Consulting Lex SRL), precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Actualizările pot fi distribuite între companiile menţionate.

 • Sunt de acord ca datele mele personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, voi primi comunicarea de marketing cu un conţinut relevant pentru mine, cum ar fi de exemplu oferte personalizate din partea Automobile Bavaria SRL şi anumite companii (Bavaria Mobility SRL, Bavaria Broker SRL, MHS Consulting Lex SRL), precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Sunt, de asemenea, de acord ca profilul clientului să fie transmis de Automobile Bavaria SRL către anumite companii şi parteneri contractuali în scopurile menţionate mai sus şi că aceste companii pot să mă contacteze cu informaţii relevante pentru mine. Atunci când sunt disponibile, următoarele date furnizate de mine sau generate în urma utilizării de către mine a produselor sau serviciilor oferite de Automobile Bavaria SRL, anumite companii şi partenerii lor contractuali, pot fi incluse în dezvoltarea profilului: detalii de contact (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail); informaţii suplimentare/ preferinţe (cum ar fi, de exemplu, dealer preferat, hobby-uri); datele de identificare (cum ar fi, de exemplu, numărul de client, numărul contractului); istoricul clientului (cum ar fi, de exemplu, primirea ofertelor, datele de cumpărare a vehiculelor, informaţiile despre distribuitori); datele vehiculului (cum ar fi, de exemplu, datele de utilizare a aplicaţiei MINI Connected: kilometraj, autonomie); aplicaţii/ site-uri/ social media (cum ar fi, de exemplu, date de utilizare din contul online myMINI). O listă exhaustivă cu datele din categoriile respective poate fi găsită aici.

 • SOLICITARE DE SCHIMBARE PRIVIND FORMULARUL DE CONSIMŢĂMÂNT ŞI DREPTUL DE REVOCARE

  Pot în orice moment să revoc declaraţia de consimţământ acordată Automobile Bavaria SRL, cu efect pe viitor, prin intermediul contului meu online în secţiunea "datele mele personale" sau contactând Automobile Bavaria SRL (+40 (21) 2006263/ [email protected]). După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat şi nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informaţii privind datele mele stocate de către Automobile Bavaria SRL, precum şi corectarea, ştergerea sau blocarea datelor mele personale. Informaţii suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către Automobile Bavaria SRL şi drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidenţialitate Automobile Bavaria.

 • Should be Empty: