DESIGN ICONIC.

Modelul MINI Cooper SE păstrează şi stilizează designul clasic, atât la interior, cât şi la exterior, oferind automobilului propria sa identitate. În habitaclu te aşteaptă ultimele tehnologii revoluţionare, precum noul panou digital de instrumente de 5,5” sau touchscreen-ul de înaltă rezoluţie MINI Connected, aflat în centrul bordului, de unde vei putea interacţiona în moduri diferite cu partenerul tău MINI electric. La exterior, noile ornamente combină liniile aerodinamice ale elementelor precum grila frontală sau jantele de 17” Power Spoke, cu noi linii captivante în culoarea Galben Energetic, care contribuie la evidențierea primului model MINI integral electric.


ÎNCĂRCAT CU PASIUNE.

Aruncă o privire în noua lume electrizantă MINI şi urmăreşte recenzia care surprinde toate detaliile esenţiale legate de performanţele motorului, noua baterie electrică şi avantajele acesteia, sistemele de infotainment şi ultimele tehnologii digitale MINI, agilitatea şi designul iconic MINI uşor stilizat, precum şi cele 4 pachete de personalizare disponibile, denumite S, M, L sau XL.DATE TEHNICE.

4 locuri

211 - 731 l spaţiu depozitare

184 CP (135 kW)

232 km autonomie în mod electric (WLTP)

0-100 km/h în 7,5 s

32.6 kWh/100km consum (WLTP)

0 g/km emisii CO2 (WLTP)

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE „ÎNCĂRCAREA ACASĂ”.

Durată de încărcare mai scurtă: până la 7,4 kW (o singură fază) sau 11 kW (trei faze), cablu cu lungimea de 5 metri, manevrare simplă a cablului, detector integrat pentru pierderi de curent („pierderi curent continuu”).

5 metri, ataşat în mod securizat la panoul Wallbox.

Da, pachetul MINI Wallbox Essential este autorizat pentru uz extern în acord cu clasa de protecţie IP 54. Acest lucru înseamnă că protecţia împotriva condiţiilor meteo nu este necesară. Panoul a fost conceput şi autorizat şi pentru uz extern. Însă, recomandăm uzul intern din motive de confort, astfel îţi vei proteja panoul de zăpadă şi gheaţă pe timp de iarnă şi de praf sau muşchi pe perioade îndelungate.

Nu – teste complexe de toleranţă electromagnetică au confirmat faptul ca pachetul MINI Wallbox Essential nu poate emite niciun fel de radiaţie.