MINI

BUCURIE FĂRĂ OPRIRE.

PACHETE DE SERVICE PENTRU MODELE MINI MAI VECHI DE 5 ANI.

Fiindcă faci parte din familia MINI, beneficiezi de o mulțime de avantaje - vârsta este una dintre ele. De aceea, avem MINI Service 5+: programul nostru de service cu oferte de preţuri speciale pentru automobilele MINI care au vechime mai mare de 5 ani şi sunt înmatriculate în România.

Cu MINI Service 5+ beneficiezi de piese originale şi servicii la un preţ all-inclusive. Schimb ulei, frâne sau schimb microfiltru, toate serviciile şi costurile sunt prezentate într-un mod transparent, iar tu știi de la bun început cât vei plăti. Pachetele de service sunt personalizate în funcţie de fiecare model şi de vechimea acestuia, asigurându-te că MINI-ul tău este pregătit pentru price provocare.

Cu MINI Service 5+ ai parte de aceeași calitate ridicată a serviciilor oferite de profesioniștii noștri de service, precum și de piese originale pentru a păstra MINI-ul tău 100% autentic.


EXEMPLE DE PACHETE

 • Schimb ulei motor și filtru ulei – de la 705 lei.
  Pentru MINI Cooper Clubman (F54)
 • Pachet înlocuire filtru de aer – de la 233 lei.
  Pentru MINI One D (F55)
 • Pachet lichid de frână - de la 152 lei.
  Pentru MINI Cooper D Countryman (R60)
 • Pachet înlocuire filtru carburant – de la 349 lei.
  Pentru MINI One D (F56)
 • Pachet schimb plăcuțe frână față – de la 859 lei.
  Pentru MINI Cooper S (R56)
 • Pachet schimb placuțe frâna spate – de la 963 lei.
  Pentru MINI One (F57)

Prețuri exprimate în lei, TVA inclus.


Campania este valabilă până la 31.12.2021, iar prețurile pot diferi în funcție de model, versiune și echipamentele opționale ale vehiculului. Pentru mașini cu prima înmatriculare între 01.01.2001 – 31.12.2016. Pot apărea excluderi.

 • CERE INFORMAȚII DESPRE PACHETUL DE SERVICE SOLICITAT.

  Completează formularul de mai jos şi un reprezentant MINI Automobile Bavaria te va contacta în curând.


 • INFORMAŢII PERSONALE.


 • SPUNE-NE CE MAȘINĂ CONDUCI ÎN PREZENT.


 • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  CONSIMŢĂMÂNTUL MEU CU PRIVIRE LA COMUNICAREA DE MARKETING
 • Sunt de acord ca Automobile Bavaria SRL (Automobile Bavaria SRL, Şos. Bucureşti – Ploieşti nr. 53A, sector 1, 013685, Bucureşti) să proceseze şi utilizeze datele mele personale furnizate (de exemplu, date de contact şi detalii personale, cum ar fi data de naştere şi tipul de permis de conducere, hobby-uri şi interese) pentru asistarea clienţilor şi pentru comunicarea selectată a informaţiilor despre produse şi servicii MINI, precum şi pentru cercetarea pieţei. De asemenea, Automobile Bavaria SRL poate transmite aceste date către anumite companii (Bavaria Mobility SRL, Bavaria Broker SRL, MHS Consulting Lex SRL), precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Actualizările pot fi distribuite între companiile menţionate.

 • Sunt de acord ca datele mele personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, voi primi comunicarea de marketing cu un conţinut relevant pentru mine, cum ar fi de exemplu oferte personalizate din partea Automobile Bavaria SRL şi anumite companii (Bavaria Mobility SRL, Bavaria Broker SRL, MHS Consulting Lex SRL), precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Sunt, de asemenea, de acord ca profilul clientului să fie transmis de Automobile Bavaria SRL către anumite companii şi parteneri contractuali în scopurile menţionate mai sus şi că aceste companii pot să mă contacteze cu informaţii relevante pentru mine. Atunci când sunt disponibile, următoarele date furnizate de mine sau generate în urma utilizării de către mine a produselor sau serviciilor oferite de Automobile Bavaria SRL, anumite companii şi partenerii lor contractuali, pot fi incluse în dezvoltarea profilului: detalii de contact (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail); informaţii suplimentare/ preferinţe (cum ar fi, de exemplu, dealer preferat, hobby-uri); datele de identificare (cum ar fi, de exemplu, numărul de client, numărul contractului); istoricul clientului (cum ar fi, de exemplu, primirea ofertelor, datele de cumpărare a vehiculelor, informaţiile despre distribuitori); datele vehiculului (cum ar fi, de exemplu, datele de utilizare a aplicaţiei MINI Connected: kilometraj, autonomie); aplicaţii/ site-uri/ social media (cum ar fi, de exemplu, date de utilizare din contul online myMINI). O listă exhaustivă cu datele din categoriile respective poate fi găsită aici.

 • SOLICITARE DE SCHIMBARE PRIVIND FORMULARUL DE CONSIMŢĂMÂNT ŞI DREPTUL DE REVOCARE

  Pot în orice moment să revoc declaraţia de consimţământ acordată Automobile Bavaria SRL, cu efect pe viitor, prin intermediul contului meu online în secţiunea "datele mele personale" sau contactând Automobile Bavaria SRL (+40 (21) 2006263/ [email protected]). După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat şi nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informaţii privind datele mele stocate de către Automobile Bavaria SRL, precum şi corectarea, ştergerea sau blocarea datelor mele personale. Informaţii suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către Automobile Bavaria SRL şi drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidenţialitate Automobile Bavaria.

 • Should be Empty: