MINI

NOUL MINI ELECTRIC.

DISPONIBIL PENTRU PRECOMENZI CU 1.500 EUR AVANS.

Cere o ofertă

ÎNCĂRCAT CU PASIUNE.

Îmbrăţişează necunoscutul şi descoperă o nouă emoţie: primul MINI integral electric face un pas evoluţionar: este încărcat cu energie care îmbină senzaţia „go-kart” caracteristică MINI şi designul emblematic cu sustenabilitatea.

Agilitatea şi acceleraţia distincte rămân prezente şi îşi păstrează atitudinea plină de viaţă pe care o iubeşti. Dar acest MINI reprezintă mult mai mult. Este un model în cea mai intensă formă a sa – care te energizează la un nivel complet nou. Schimbă-ţi viaţa într-un nou stil urban electric.

minicooper

ELECTRIZANT.
PRIN DESIGN.

Primul MINI integral electric deschide un nou capitol în istoria noastră şi uneste spiritul inventiv MINI, folosirea creativă a spaţiului şi designul emblematic. Aspectul modern îmbină liniile aerodinamice cu detaliile specifice. Este plin de încredere şi atractiv – alegerea perfectă pentru conducătorii auto neconvenţionali. În plus, există patru niveluri de echipare disponibile, care-ţi oferă o gamă variată de posibilităţi de individualizare a MINI-ului tău integral electric, atât în interior, cât şi la exterior. Creează-ţi o nouă cale – posibilităţile sunt electrizante.


CONDUSUL ELECTRIC ÎŞI RESPECTĂ PROMISIUNILE.

Am luat stilul distinctiv MINI şi manevrabilitatea „go-kart” şi am adăugat o dimensiune inovatoare – condusul electrizant. Trăieşte o nouă stare de încredere în mediul urban ştiind că ajuţi la crearea unui mediu mai silenţios şi mai sănătos – şi, în acelaşi timp, alimentarea în staţiile de combustibil a luat sfârşit. Simte bucuria de a şti că poţi încărca bateria în mod comod oriunde doreşti – acasă, la locul de muncă sau în timp ce iei cina în oraş. Te simţi mai împlinit ştiind că schimbi ceva în bine şi că ai un stil de viaţă mai prietenos cu mediul.

GALERIE IMAGINI

 • CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

  Completează formularul de mai jos şi un reprezentant MINI Automobile Bavaria te va contacta în curând.


 • INFORMAŢII PERSONALE.


 • SPUNE-NE CE MAȘINĂ CONDUCI ÎN PREZENT.


 • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  CONSIMŢĂMÂNTUL MEU CU PRIVIRE LA COMUNICAREA DE MARKETING
 • Sunt de acord ca Automobile Bavaria SRL (Automobile Bavaria SRL, Şos. Bucureşti – Ploieşti nr. 53A, sector 1, 013685, Bucureşti) să proceseze şi utilizeze datele mele personale furnizate (de exemplu, date de contact şi detalii personale, cum ar fi data de naştere şi tipul de permis de conducere, hobby-uri şi interese) pentru asistarea clienţilor şi pentru comunicarea selectată a informaţiilor despre produse şi servicii MINI, precum şi pentru cercetarea pieţei. De asemenea, Automobile Bavaria SRL poate transmite aceste date către anumite companii (Bavaria Mobility SRL, Bavaria Broker SRL, MHS Consulting Lex SRL), precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Actualizările pot fi distribuite între companiile menţionate.

 • Sunt de acord ca datele mele personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, voi primi comunicarea de marketing cu un conţinut relevant pentru mine, cum ar fi de exemplu oferte personalizate din partea Automobile Bavaria SRL şi anumite companii (Bavaria Mobility SRL, Bavaria Broker SRL, MHS Consulting Lex SRL), precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Sunt, de asemenea, de acord ca profilul clientului să fie transmis de Automobile Bavaria SRL către anumite companii şi parteneri contractuali în scopurile menţionate mai sus şi că aceste companii pot să mă contacteze cu informaţii relevante pentru mine. Atunci când sunt disponibile, următoarele date furnizate de mine sau generate în urma utilizării de către mine a produselor sau serviciilor oferite de Automobile Bavaria SRL, anumite companii şi partenerii lor contractuali, pot fi incluse în dezvoltarea profilului: detalii de contact (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail); informaţii suplimentare/ preferinţe (cum ar fi, de exemplu, dealer preferat, hobby-uri); datele de identificare (cum ar fi, de exemplu, numărul de client, numărul contractului); istoricul clientului (cum ar fi, de exemplu, primirea ofertelor, datele de cumpărare a vehiculelor, informaţiile despre distribuitori); datele vehiculului (cum ar fi, de exemplu, datele de utilizare a aplicaţiei MINI Connected: kilometraj, autonomie); aplicaţii/ site-uri/ social media (cum ar fi, de exemplu, date de utilizare din contul online myMINI). O listă exhaustivă cu datele din categoriile respective poate fi găsită aici.

 • SOLICITARE DE SCHIMBARE PRIVIND FORMULARUL DE CONSIMŢĂMÂNT ŞI DREPTUL DE REVOCARE

  Pot în orice moment să revoc declaraţia de consimţământ acordată Automobile Bavaria SRL, cu efect pe viitor, prin intermediul contului meu online în secţiunea "datele mele personale" sau contactând Automobile Bavaria SRL (+40 (21) 2006263/ [email protected]). După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat şi nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informaţii privind datele mele stocate de către Automobile Bavaria SRL, precum şi corectarea, ştergerea sau blocarea datelor mele personale. Informaţii suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către Automobile Bavaria SRL şi drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidenţialitate Automobile Bavaria.

 • Should be Empty: