MINI

UN ALT FEL DE SCÂNTEIE.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET DE 20.000 LEI.*

Când Sir Alec Issigonis şi-a schiţat ideea iniţială pentru MINI pe un şerveţel în 1956, designul său inovativ compact a fost răspunsul perfect la unele dintre cele mai mari întrebări legate de automobilele din epoca sa. Aproape totul a fost neconvenţional: a mărit cât mai mult posibil ecartamentul, a montat motorul transversal şi a poziţionat central instrumentele de control, astfel încât să fie potrivite atât pentru un model cu volan pe partea dreaptă, cât şi pentru unul cu volan pe partea stângă. Acest lucru a asigurat spaţiul maxim în interiorul maşinii. Conceptul a fost fără precedent - iar revoluţionarul său MINI a devenit în curând un simbol.

Primul model Countryman disponibil clienţilor a fost Austin MINI Countryman în 1960. O maşină spaţioasă cu ampatament lung şi ornamente robuste din lemn, proiectată pentru călătorii în afara oraşului, care, păstrând farmecul unui MINI clasic, a câştigat fanii din întreaga lume.


- Condus electric -

FAST-FORWARD SPRE VIITOR.

MINI Countryman plug-in hybrid combină un motor electric cu un motor convenţional pe benzină pentru a oferi cea mai bună experienţă de condus din ambele lumi. Datorită bateriei sale de înaltă tensiune, litiu-ion, modelul plug-in hybrid poate fi condus în mod exclusiv electric şi fără emisii pe o distanţă de până la 57 km. Motorul electric oferă un boost de putere motorului pe benzină şi asigură o tracţiune integrală electrică.

MINI

MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4.

PUTERE: 224 CP (165 kW)
MOTORIZARE: Plug-in Hibrid
CONSUM DE COMBUSTIBIL: 1,9 l/100 km
AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC: 57 km
ACCELERAŢIE 0-100 km/h: 6,8 s
EMISII DE CO2: 43 g/km
TRANSMISIE: Automată
SISTEM DE TRACŢIUNE: Tracţiune integrală

 • CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU UN TEST DRIVE.

  Completează formularul de mai jos şi un reprezentant MINI Automobile Bavaria te va contacta în curând.


 • INFORMAŢII PERSONALE.


 • SPUNE-NE CE MAȘINĂ CONDUCI ÎN PREZENT.


 • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  CONSIMŢĂMÂNTUL MEU CU PRIVIRE LA COMUNICAREA DE MARKETING
 • Sunt de acord ca Automobile Bavaria SRL (Automobile Bavaria SRL, Şos. Bucureşti – Ploieşti nr. 53A, sector 1, 013685, Bucureşti) să proceseze şi utilizeze datele mele personale furnizate (de exemplu, date de contact şi detalii personale, cum ar fi data de naştere şi tipul de permis de conducere, hobby-uri şi interese) pentru asistarea clienţilor şi pentru comunicarea selectată a informaţiilor despre produse şi servicii MINI, precum şi pentru cercetarea pieţei. De asemenea, Automobile Bavaria SRL poate transmite aceste date către anumite companii (Bavaria Mobility SRL, Bavaria Broker SRL, MHS Consulting Lex SRL), precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Actualizările pot fi distribuite între companiile menţionate.

 • Sunt de acord ca datele mele personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, voi primi comunicarea de marketing cu un conţinut relevant pentru mine, cum ar fi de exemplu oferte personalizate din partea Automobile Bavaria SRL şi anumite companii (Bavaria Mobility SRL, Bavaria Broker SRL, MHS Consulting Lex SRL), precum şi anumiţi parteneri contractuali şi ateliere de lucru (dealerul meu preferat, parteneri pentru cumpărare de maşini, pentru vizite la Service sau vizite de consultanţă sau partener regional). Sunt, de asemenea, de acord ca profilul clientului să fie transmis de Automobile Bavaria SRL către anumite companii şi parteneri contractuali în scopurile menţionate mai sus şi că aceste companii pot să mă contacteze cu informaţii relevante pentru mine. Atunci când sunt disponibile, următoarele date furnizate de mine sau generate în urma utilizării de către mine a produselor sau serviciilor oferite de Automobile Bavaria SRL, anumite companii şi partenerii lor contractuali, pot fi incluse în dezvoltarea profilului: detalii de contact (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail); informaţii suplimentare/ preferinţe (cum ar fi, de exemplu, dealer preferat, hobby-uri); datele de identificare (cum ar fi, de exemplu, numărul de client, numărul contractului); istoricul clientului (cum ar fi, de exemplu, primirea ofertelor, datele de cumpărare a vehiculelor, informaţiile despre distribuitori); datele vehiculului (cum ar fi, de exemplu, datele de utilizare a aplicaţiei MINI Connected: kilometraj, autonomie); aplicaţii/ site-uri/ social media (cum ar fi, de exemplu, date de utilizare din contul online myMINI). O listă exhaustivă cu datele din categoriile respective poate fi găsită aici.

 • SOLICITARE DE SCHIMBARE PRIVIND FORMULARUL DE CONSIMŢĂMÂNT ŞI DREPTUL DE REVOCARE

  Pot în orice moment să revoc declaraţia de consimţământ acordată Automobile Bavaria SRL, cu efect pe viitor, prin intermediul contului meu online în secţiunea "datele mele personale" sau contactând Automobile Bavaria SRL (+40 (21) 2006263/ [email protected]). După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat şi nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informaţii privind datele mele stocate de către Automobile Bavaria SRL, precum şi corectarea, ştergerea sau blocarea datelor mele personale. Informaţii suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către Automobile Bavaria SRL şi drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidenţialitate Automobile Bavaria.

 • Should be Empty:

 • * Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2017-2019, derulat de Autoritate şi finanţat din Fondul pentru mediu. Oferta prezentată nu înlocuiește datele, informaţiile şi instrucţiunile valabile prezentate de către Autoritate şi/sau autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului. Pentru a beneficia de oferta prezentată, este necesară îndeplinirea condițiilor de eligibilitate prevăzute în cuprinsul Ordinului ministrului mediului.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/ 2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în România, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat. Valorile automobilelor MINI Hybrid sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NCEC pentru compararea automobilelor.